Tyresö trädgårdstjänst och allservice

En trygg investering i din utemiljö

Våren passar bra för beskäring av buskar, även vissa träd tål vårbeskäring. Känsliga träd och buskar bör alltid beskäras under JAS-månaderna (juli, augusti och september) och stenfrukt som plommon och körsbär på hösten efter skörd.

Att fälla ett träd kan vara ett av de mest riskabla momenten i arbetet med att röja upp din trädgård. Det är därför alltid en fördel att kontakta någon med kunskap och verktyg för att kunna utföra jobbet så säkert som möjligt.

Välkomnande entré och en mysig uteplats är något som många längtar efter. Men det är inte alltid trädgården blir som vi tänkt. Istället för en härlig plats blir trädgården ett svårskött måste. Med vår hjälp är det som en dans på rosor – utan taggar!

Finns inte längre orken kvar eller räcker helt enkelt inte tiden till? Vi hjälper till med att klippa din gräsmatta. Antingen på veckobasis efter överenskommelse eller enstaka tillfällen, ditt beslut!

Behöver du lägga en trall, bygga ett staket eller något mindre snickeriarbete finns vi tillhands för en vacker uteplats. 

Oavsett om du behöver hjälp att fixa i ordning inför sommaren eller vintern så hjälper vi dig med häckklippningen så att du kan njuta av en välskött trädgård samtidigt som du har tid och ork över till annat. Vi klipper alla höjder!

Behöver du hjälp med att skapa ett trädgårdsland, eller annan form av plantering? Kontakta oss så kommer vi ut för en kostnadsfri offert. 

Behöver din uteplats ett lyft i form av en plattor? Vi hjälper till från planering till utförande. Hör av dig till oss med din idé så hjälper vi dig vidare. 

En kruka av plattor eller en låg mur? Vi hjälper dig med mindre stenarbeten i trädgården. 

Ibland räcker varken tiden, ork eller lusten till och då finns vi för att hjälpa dig med bortforslingen av trädgårdsvfall och grovsopor. 
Antingen i kombination med ett arbete hos er eller som enda arbetsuppgift. Inga jobb är för små!

Kontakt

Kontakta oss idag för en offert

Scroll to Top